Bucatini s kapary a olivami

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
15 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
1 g
Cukr
93 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bucatini vaříme ve velkém hrnci v dobře osolené vodě. Po změknutí je scedíme a propláchneme.
  • 2
    Na velké pánvi na středním ohni na oleji /extra panenský/ orestujeme česnek s petrželí /obě suroviny jemně nasekané/. Až začne česnek měnit barvu vmícháme olivy /jemně nasekané/a kapary a na mírném ohni podusíme asi 2-3 minuty.
  • 3
    Scezené těstoviny přidáme do rendlíku a asi 2 minuty je na středním ohni mícháme s kapary a olivami.
  • 4
    Vše přendáme do nahřáté mísy,posypeme nastrouhaným sýrem a můžeme podávat.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.