Bucatini se strouhankou

30 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
26 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
681 mg
Cukr
913 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi s těžkým dnem rozpálíme olej, přidáme ančovičky. Mícháme dokud se v oleji nerozpustí.
  • 2
    Bucatini uvaříme dle návodu na obalu. Mezitím si nasucho upražíme strouhanku - asi 5 minut.
  • 3
    Uvařené a scezené těstoviny dáme do vyhřáté mísy. Přidáme strouhanku, kapary, olivy a zbylý olej a dobře promícháme. Pokapeme omáčkou z ančoviček. Promícháme, opepříme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.