Bucatini se sýrovou omáčkou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
16 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
93 mg
Cukr
204 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme. Mezitím nakrájíme gorgonzolu na kostičky, řapík celeru nakrájíme a orestujeme na rozehřátém másle cca 2min. Přidáme smetanu, gorgonzolu, rozšlehanou ricottu a ochutíme solí a pepřem. Omáčku přivedeme k varu a za stálého míchání cca 1min provaříme.
  • 2
    Poté nalijeme na těstoviny,promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.