Bucatini se žraločím masem

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
593 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žraločí maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na kostky. Ve vařící vodě spaříme rajčata a nahrubo pokrájíme.
  • 2
    Očistíme zelené papriky a pokrájíme na nepříliš tenké kroužky. Oloupeme česnek a nasekáme.
  • 3
    Do pánve nalijeme olej a osmažíme česnek, aby nezhnědl. Přidáme kroužky papriky a za občasného zamíchání podusíme. Přidáme kostky žraločího masa a 2-3 minuty dusíme. Vše zalijeme bílým vínem a prudce vyvaříme.
  • 4
    Přidáme pokrájená rajčata, sůl a čerstvě mletý pepř a při střední teplotě vše 7-8 minut dusíme. Přidáme oregano.
  • 5
    Přivedeme ve velkém hrnci k varu osolenou vodu a uvaříme těstoviny. Na servírovací míse těstoviny promícháme s připravenou omáčkou. Hotový pokrm podáváme horký.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.