Buchta s jarními bylinkami
25 min.
Ingredience
- 50gramůŠťovík
- 50gramůBazalka
- 50gramůPampeliškové listy
- 500gramůTvaroh měkký bez tuku
- 1lžíceMléko odtučněné
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaSkořice mletá
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
701 mg
Postup přípravy
- 1Čerstvé bylinky opláchneme studenou vodou, osušíme a nadrobno nasekáme.
- 2V míse vyšleháme tvaroh s mlékem a vejci do hladkého krému. Vmícháme nasekané bylinky, skořici, špetku soli a pepře.
- 3Směs rozprostřeme do dortové formy (nebo do chlebíčkové formy.)
- 4Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
- 5Moučník podáváme teplý nebo vlažný.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.