Bůčková polévka
65 min.
Ingredience
- 400gramůVepřový bok
- 300gramůZelí hlávkové bílé
- 20gramůPetržel - nať
- 1000mililitrůVoda pitná
- 10gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 10gramůPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
53 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme vodu, přidáme maso vcelku, zelí a petrželovou nať. Ochutíme solí, pepřem a vaříme doměkka. Všechny suroviny vyjmeme, maso nakrájíme na kostičky, nať posekáme a uvařené zelí pokrájíme nahrubo. Všechno vrátíme zpět do vývaru, necháme ještě krátce projít varem, posypeme posekanou pažitkou a podáváme.
- 2Tato polévka je velmi sytá, takže nám nahradí hlavní chod.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.