Bujón s citronem, vínem a těstovinami tortellini

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
6 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
4 g
Cukr
300 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citronovou kůru oloupeme škrabkou na brambory na široké pruhy. Několik nakrájíme na tenké proužky a odložíme na dozdobení. Zbytek zalijeme vývarem, vínem a vodou a vaříme při nízké teplotě asi 10min. Potom vyjmeme citronovou kůru a polévku znovu přivedeme k varu.
  • 2
    Vložíme tortellini a nakrájenou petrželku. Ochutíme solí a pepřem a ještě několik minut povaříme. Rozdělíme do talířů, dozdobíme proužky citronové kůry a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.