Bulgogi s kim chee a dipem z jarní cibulky

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
559 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kusy široké cca 3cm, zabalíme do sáčku a vložíme na 3h do mrazáku. Poté nakrájíme na velmi tenké plátky.
  • 2
    Na marinádu nasekáme cibuli na tenká kolečka, oloupaný česnek a zázvor prolisujeme, promícháme s cibulkou, sójovou omáčkou, sezamovým olejem, praženými sezamovými semínky a ochutíme pepřem a cukrem.
  • 3
    Plátky masa naskládáme do misky, přelijeme marinádou, zakryjeme a necháme 4h odležet.
  • 4
    V pánvi rozpálíme olej a maso na něm cca 1min postupně orestujeme. Ochutíme solí a pepřem.
  • 5
    Podáváme s Kim chee a Dipem z jarní cibulky. Jako přílohu můžeme použít rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.