Bulgurový salát s pečenými rajčaty a lilkem

55 min.
Indie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bulgur uvaříme podle návodu.
  • 2
    Rajčata nakrájíme na čtvrtiny. Lilek na kolečka a oboje potřeme zlehka olejem, osolíme a opepříme. Pečeme na 200 °C asi 40 minut.
  • 3
    Mezitím si připravíme dresink – česnek utřeme se solí v hmoždíři. Poté vmícháme sirup, skořici a 2 lžíce olivového oleje.
  • 4
    V míse smícháme bulgur, nasekané ořechy, petrželku, lilek i rajčata. Vše přelijeme dresinkem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.