Bulharské řezy

24 min.
Bulharsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1411 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
72 g
Sacharidy
156 g
Vláknina
22 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nasekáme, česnek prolisujeme. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Ovčí sýr rozmícháme se smetanou, přidáme cibuli, česnek, sůl, pepř a papriku.
  • 2
    Olivy plněné paprikou nakrájíme na plátky. Krajíčky bílého chleba potřeme máslem a obložíme plátky rajčat. Na ně dáme sýrovou hmotu, olivy a dáme je zapéct do předehřáté trouby na 210 °C asi 12 minut.
  • 3
    Papriky omyjeme, vyjmeme semínka a nakrájíme je na kroužky. Horké řezy dáme na talíře, ozdobíme je paprikou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.