Buzara z raků

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
9 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Osmažíme ji v hrnci na olivovém oleji dorůžova spolu s drobně pokrájeným česnekem.
  • 3
    Pak doložíme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, pokrájenou petrželku, zamícháme a dusíme pod pokličkou asi 10 minut.
  • 4
    Potom přilijeme rybí vývar, dobře omyté raky, hrnec zakryjeme a vaříme 30 minut.
  • 5
    Po 15 minutách vaření přilijeme k rakům bílé víno a úplně před koncem vaření osolíme, opepříme podle chuti a přidáme pár kapek citronové šťávy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.