Bylinková ricotta s toustem

14 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nasekáme olivy, estragon, citronovou kůru, pažitku, mátu a smícháme společně s ricottou. Přidáme pepř a důkladně promícháme.
  • 2
    Do směsi zlehka přidáme pastu ze sušených rajčat, čímž dosáhneme mramorového efektu. Pomazánku uložíme do servírovací misky.
  • 3
    Předehřejeme si gril na vysokou teplotu a nakrájíme bagetky na asi 1 cm široké plátky. Ty potom grilujeme 1-2 minuty po každé straně dozlatova.
  • 4
    Pomažeme je česnekem a podáváme spolu s pomazánkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.