Bylinková smetanová omáčka s ředkvičkami

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté ředkvičky jemně nastrouháme. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Smetanu smícháme s mlékem, přidáme nasekané bylinky a podle chuti osolíme a opepříme. Dobře promícháme a necháme vychladit. Ředkvičky rozdělíme do misek a přelijeme omáčkou. Každou porci doplníme uvařeným vejcem nakrájeným na dílky. Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.