Bylinková treska

38 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
123 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
201 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresku omyjeme a osušíme, zakapeme šťávou vymačkanou z jednoho citronu. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Řeřichu, kopřivy a pampelišku opláchneme a osušíme. Do hrnce vlijeme rybí vývar a přidáme vermut. Zahřejeme.
  • 3
    Polovinu z celkového množství bylinek dáme na pařák a na bylinky poskládáme steaky z tresky. Navrch naskládáme zbytek bylinek. Pařák vložíme do hrnce s vývarem. Přiklopíme hrnec poklicí a tresku 18 minut vaříme v páře. Potom vyndáme a do horkého vývaru v hrnci vmícháme nakrájené vychlazené máslo.
  • 4
    Tresku rozložíme na talíře a přelijeme omáčkou z vývaru. Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.