Bylinková vejce se sezamem
30 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
17 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omytý kerblík nahrubo posekáme, oloupanou šalotku nakrájíme na kostičky a očištěné žampiony rozkrájíme na plátky.
- 2V pánvi na rozehřátém másle osmahneme šalotku a žampiony, přidáme kerblík, osolíme, opepříme, okořeníme muškátem.
- 3Šalotky se žampiony rozdělíme do 4 zapékacích mističek. Do každé rozklepneme vejce, po okrajích dáme vždy lžíci zakysané smetany a posypeme lžící sezamových semínek.
- 4Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě a podáváme jako teplý předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.