Bylinkové nudle s petrželkou

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
8 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle vaříme v osolené vodě s 1 lžící oleje asi 7 minut.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli podusíme v troše vody.
  • 3
    Podušenou cibuli, oloupaný česnek a lístky petrželky najemno rozmixujeme se 4 lžícemi oleje, osolíme a opepříme.
  • 4
    Uvařené nudle scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Smícháme je s petrželkovou omáčkou a upravíme na talíře.
  • 5
    Pokrm ozdobíme omytými, na poloviny rozkrojenými rajčátky a lístky petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.