Bylinkový bujón

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
98 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme celou cibuli, růžičku kerblíku, pokrájený pórek, posekanou lociku, řeřichu, libeček, šťovík a hrst perlových krup. Zalijeme vodou, osolíme a přivedeme k varu. Jakmile se začne vařit, zmírníme oheň a vaříme pomalým varem půl hodiny.
  • 2
    Scedíme přes jemné sítko, zeleninu s bylinkami pokrájíme nadrobno a podáváme zvlášť. Bujón ozdobíme sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.