Bylinkový koláč

50 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
35 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Cukr
572 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizzu připravíme dle návodu na obalu. Těsto rozválíme na máslem vymazaný plech a na stranách uděláme vyšší okraj. Pak dáme do trouby na 200 stupňů na deset minut předpéct.
  • 2
    Těsto posypeme bylinkami. Smícháme vejce, smetanu, mléko a přidáme špetku soli, špetku pepře a špetku muškátu. Rovnoměrně pak rozlijeme vše na bylinky, které již jsou na koláči.
  • 3
    Nyní vrátíme do trouby, kde pečeme na 200 stupňů cca 10 minut. Koláč podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.