Čajoty s nádivkou
105 min.
Ingredience
- 300gramůRýže loupaná
- 2kusyVejce slepičí
- 120gramůCibule
- 30mililitrůLimetková šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 12gramůCukr krupice
- 6gramůKari koření
- 1špetkaPepř cayenský
- 3kusyČajot
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Čajoty podélně rozkrojíme a dáme péct na 35 minut při 180°C.
- 2Poté vydlabeme dužinu.
- 3Rýži uvaříme, cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
- 4Smícháme dohromady a přidáme zbytek ingrediencí.
- 5Vzniklou nádivkou naplníme vydlabané čajoty a dáme zapéct při 180°C na 50 minut do trouby.
- 6Ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.