Čajoty s nádivkou

105 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čajoty podélně rozkrojíme a dáme péct na 35 minut při 180°C.
  • 2
    Poté vydlabeme dužinu.
  • 3
    Rýži uvaříme, cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
  • 4
    Smícháme dohromady a přidáme zbytek ingrediencí.
  • 5
    Vzniklou nádivkou naplníme vydlabané čajoty a dáme zapéct při 180°C na 50 minut do trouby.
  • 6
    Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.