Campanelle se srdcovkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
4 g
Cukr
337 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vlijeme víno, přidáme pokrájenou šalotku, srdcovky a zprudka alespoň 5 minut vaříme. Poté necháme srdcovky vychladnout a otevřené vyloupeme.
  • 2
    V mezičase ve vroucí osolené vodě s olejem uvaříme těstoviny na skus, slijeme a necháme okapat.
  • 3
    V hlubokém rendlíku na másle zpěníme drobně pokrájený česnek a petrželovou nať, přidáme okapané těstoviny a srdcovky. Směs zahřejeme a před podáváním osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.