Campanelle se srdcovkami
40 min.
Ingredience
- Na srdcovky
- 130mililitrůVíno bílé
- 500gramůMušle srdcovky
- 1kusŠalotka
- Na těstoviny
- 2litryVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
- 20mililitrůOlej olivový
- 400gramůTěstoviny Campanelle
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
4 g
Cukr
337 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce vlijeme víno, přidáme pokrájenou šalotku, srdcovky a zprudka alespoň 5 minut vaříme. Poté necháme srdcovky vychladnout a otevřené vyloupeme.
- 2V mezičase ve vroucí osolené vodě s olejem uvaříme těstoviny na skus, slijeme a necháme okapat.
- 3V hlubokém rendlíku na másle zpěníme drobně pokrájený česnek a petrželovou nať, přidáme okapané těstoviny a srdcovky. Směs zahřejeme a před podáváním osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.