Candát namodro

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a vykuchaného candáta osolíme a zavážeme do tenkého plátna.
  • 2
    Do kastrolu vlijeme vodu s octem a solí, vložíme očištěnou, nakrájenou zeleninu, koření a zabaleného candáta. Vaříme asi 20 minut. Uvařeného candáta necháme v kastrolu vychladnout.
  • 3
    Rybu opatrně vyjmeme z plátna a upravíme na mísu. Polijeme horkým máslem a ozdobíme plátky omytého citronu a snítkou petrželky.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.