Candát s brokolicí

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
26 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
857 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Candáta omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Rybu vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a zalijeme vínem.
  • 2
    Omytou brokolici povaříme ve vroucí osolené vodě. Okapanou brokolici nakrájíme na kousky, vmícháme piniové oříšky a směs rozdělíme na porce candáta. Posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Udržujeme teplé.
  • 3
    Šťávu z candáta slijeme do pánve, přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku, přilijeme smetanu a povaříme asi 5 minut. Omáčku rozmixujeme, osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.