Candát v sezamovém semínku
15 min.
Ingredience
- 400gramůCandát obecný
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůSezam - semena
- 2kusyCibule
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 20mililitrůOcet vinný
- 1kusŠtěrbák zahradní
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme worcester, sůl a pepř. Filet pokrájíme na cca 3 centimetrové plátky a potřeme směsí z misky. Následně maso obalíme v sezamovém semínku. Cibuli nakrájíme na drobno. Endivii důkladně opláchneme od nečistot a nakrájíme na nudličky.
- 2Wok pánev rozpálíme a nalijeme do pánve olej. Maso ve woku minutu opékáme, následně vyndáme a necháme v ubrousku okapat.
- 3Mezitím si do pánve dáme cibuli a jeden prolisovaný česnek. Za stálého míchání opékáme a po minutě přidáme endivii s octem. Opékáme další dvě minuty, přidáme k masu a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.