Candát v sezamovém semínku

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme worcester, sůl a pepř. Filet pokrájíme na cca 3 centimetrové plátky a potřeme směsí z misky. Následně maso obalíme v sezamovém semínku. Cibuli nakrájíme na drobno. Endivii důkladně opláchneme od nečistot a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Wok pánev rozpálíme a nalijeme do pánve olej. Maso ve woku minutu opékáme, následně vyndáme a necháme v ubrousku okapat.
  • 3
    Mezitím si do pánve dáme cibuli a jeden prolisovaný česnek. Za stálého míchání opékáme a po minutě přidáme endivii s octem. Opékáme další dvě minuty, přidáme k masu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.