Canelloni se špenátem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
37 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
3 g
Cukr
747 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme šunku na proužky. Mozarellu necháme okapat a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Opereme oregano a jemně posekáme. Oloupeme a rozmačkáme stroužky česneku. Ricottu a mozzarellu smícháme s nasekaným špenátem, šunkou, oreganem a česnekem. Silně ochutíme solí a pepřem. Předehřejeme troubu na 250 °C.
  • 3
    Těstoviny naplníme směsí špenátu a šunky. Potom rovnoměrně
  • 4
    vymažeme ohnivzdorný pekáček máslem.
  • 5
    Naskládáme canelloni do pekáčku. Žloutek rozkvedláme s pecorinem, olejem a bešamelem a směs rovnoměrně přelijeme přes těstoviny. Ochutíme solí a pepřem. Zapékáme zhruba 20 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.