Cannelloni plněné kuřecí směsí

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu a cibuli očistíme a pokrájíme na drobné kousky. Maso pokrájíme najemno. Zapékací mísu vymažeme máslem. Smetanu smícháme s olivami, strouhaným parmezánem a rajčaty.
  • 2
    Olej rozpálíme a přidáme pokrájenou zeleninu a cibuli, vše restujeme dozlatova. Poté vmícháme pokrájené maso a restujeme dalších 8 minut. Přilijeme víno, přidáme provensálské koření a necháme prohřát. Takto připravenou směs odstavíme z plotny, necháme vychladnout, osolíme a opepříme dle potřeby a poté plníme do cukrářského sáčku, pomocí kterého naplníme neuvařené těstoviny masovou směsí. Plněné cannelloni naskládáme do zapékací mísy.
  • 3
    Vše přelijeme rajčatovou omáčkou a dáme péct na 25 minut při 180°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.