Carpaccio z červené řepy

55 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu vaříme v osolené vodě asi 40 minut, zchladíme a oloupeme. Ořechy nasekáme nahrubo, křen oloupeme a nakrájíme najemno nebo nastrouháme.
  • 2
    Z octa, soli, čerstvě mletého pepře a ořechového oleje vymícháme zálivku.
  • 3
    Červenou řepu nakrájíme na velmi tenké plátky, škrabkou nebo kráječem. Plátky dáme na talíře a zakapeme zálivkou. Ozdobíme malými kopečky smetany s kaviárem.
  • 4
    Bylinky omyjeme, nastříháme nebo natrháme a použijeme na ozdobu carpaccia. Na závěr posypeme ořechy a křenem, dle chuti můžeme přidat ještě kopr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.