Čekankový salát s fetou

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zálivku připravíme tak, že smícháme olej, citronovou šťávu, med, tymián, sůl a pepř.
  • 2
    Hroznové víno omyjeme, bobule překrojíme. Ledový salát, čekanku a rukolu omyjeme, listy natrháme na větší kousky. Dáme do salátové mísy a smícháme s bobulemi hroznového vína a polovinou zálivky. Na pánvi rozpálíme olej a kostičky fety na něm ze všech stran opečeme.
  • 3
    Salát rozdělíme na připravené talíře, zalijeme zbytkem zálivky, navrch dáme opečené kostky sýra, ozdobíme tymiánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.