Čekankový salát s rukolou

10 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
71 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme olivový olej, med, dijonskou hořčici, balsamikový ocet a česnek, osolíme, opepříme, vše důkladně promícháme tak, aby vznikla zálivka.
  • 2
    Čekanku omyjeme, očistíme, vyřízneme košťálový střed, listy od sebe oddělíme a poté pokrájíme na větší kousky.
  • 3
    Rukolu omyjeme, nahrubo nasekáme, smícháme s pokrájenými listy čekanky. Rukolu s čekankou promícháme a přelijeme připravenou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.