Celerové řízky se sýrovou náplní

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
24 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer oloupeme a nakrájíme na plátky silné 1 cm.
  • 2
    Uvedeme do varu víno, vývar a citronovou šťávu, vložíme plátky celeru, povaříme 5 minut, vyjmeme a necháme okapat.
  • 3
    Do každého plátku vodorovně nařízneme kapsu. Celer osolíme, opepříme a do kapsy vložíme plátek sýru.
  • 4
    Naplněný celer postupně obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance smíchané s nasekanými bylinkami.
  • 5
    Na pánvi rozehřejeme máslo a olej a celerové řízky smažíme po obou stranách dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.