Celerový salát se sardinkami

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný celer rozčtvrtíme, uvaříme doměkka v osolené a octem okyselené vodě a nakrájíme na tenké plátky. Pokapeme je citronovou šťávou, opepříme, posypeme cukrem, promícháme a necháme proležet.
  • 2
    Před podáváním upravíme celer na talířky, poklademe kousky sardinek bez kostí, posypeme drobně nakrájenou cibulí a pokapeme olejem ze sardinek. Každou porci ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.