Černé fazole s kysaným zelím

130 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
8 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole necháme máčet ve studené vodě. Cibuli a česnek nakrájíme na plátky, kysané zelí překrájíme, petrželovou nať drobně posekáme.
  • 2
    Fazole s česnekem, cibulí a bobkovým listem vaříme pod poklicí, až jsou fazole měkké. Poté přidáme okapané zelí, zbylé koření, rajský protlak, dobře promícháme a pod poklicí dusíme, až se tekutina vydusí.
  • 3
    Podle chuti směs osolíme a zdobíme petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.