Čerstvý pokrm z bílého zelí a mrkve

30 min.
Evropa
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
3 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
10 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vymícháme dressing z přírodního jogurtu (1,5% tuku v sušině), octa, soli a pepře.
  • 2
    Omyjeme bílé zelí, najemno nastrouháme a promícháme s trochou soli. Necháme asi 15 minut uležet. Mezitím omyjeme, očistíme a nahrubo nastrouháme mrkev.Po uležení smícháme zelí s mrkví, přidáme dressing a ještě jednou řádně promícháme. Ozdobíme listy čerstvého kerblíku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.