Červená cibule a papriky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
55 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
545 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizzu vyválíme na placku o velikosti 30x18 cm. Dáme na plech, ohneme lehce okraje pizzy. Přikryjeme a necháme 10 minut kynout.
  • 2
    Rozehřejeme v pánvi olej, přidáme pokrájené papriky na plátky, nakrájenou cibuli na plátky a rozetřený česnek, vše 5 minut smažíme. Poté necháme vychladnout.
  • 3
    Rajčatovou omáčku rozetřeme po těstě téměř k okrajům. Posázíme hrozinkami a navrch přidáme paprikovou směs. Přidáme nasekanou mateřídoušku, piniová semínka, zakápneme olejem, osolíme a opepříme.
  • 4
    V předehřáté troubě pečeme 20 minut při teplotě 200 stupňů Celsia.
  • 5
    Pokrájíme na dlouhé plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.