Červená řepa s kozím sýrem

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
26 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
10 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu omyjeme, očistíme, nakrájíme na tenké plátky. Ocet svaříme se solí a cukrem, přidáme med, pepř, olej, pomerančovou šťávu, tymián, sójovou omáčku, směs důkladně promícháme. Osolíme a opepříme. Zázvor nastrouháme, vymačkáme a šťávu ze zázvoru přidáme k marinádě.
  • 2
    Marinádu dáme do misky, plátky červené řepy do ní naložíme a uložíme do chladničky. Naložené necháme přes noc. Kozí sýr nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Na talíře rozložíme plátky marinované červené řepy, posypeme kozím sýrem a nasucho opraženými piniovými oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.