Červené kari rogan još

120 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme ghí ve velkém ohnivzdorném kastrolu a osmahneme pokrájené hovězí maso do hněda. Vyndáme z kastrolu a necháme stranou. Do hrnce přidáme pokrájenou cibuli a smažíme. Přidáme rozetřený česnek, zázvor, chilli, kardamom, hřebíčky, koriandr, kmín, sůl a papriku do kastrolu a mícháme, dokud nezačne vonět.
  • 2
    Maso dáme zpět do kastrolu a vše podusíme 3 minuty. Vmícháme postupně jogurt, přidáme skořicovou kůru a horkou vodu a opepříme.
  • 3
    Zakryjeme kastrol pokličkou a zapékáme v předehřáté troubě 75 minut, dokud nebude maso měkké. Poté vyndáme a zahodíme skořicovou kůru a vmícháme garam masalu. Z povrchu odebereme přebytečný tuk.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.