Česnečka z bujónu

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
355 mg
Cukr
977 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vlijeme vodu, vložíme bujónové kostky, opepříme, osolíme. Vaříme za občasného míchání do rozpuštění bujónu. Do čtyř polévkových misek dáme na malé kousky rozkrájenou šunku, jemně nastrouhaný sýr a rozklepneme vejce. Postupujeme opatrně, aby se vejce neroztekla. Na povrch do každé misky dáme jeden prolisovaný česnek. Opatrně zalijeme hodně vroucím vývarem z bujónu. Každou porci česnečky posypeme drobně nasekanou petrželovou natí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.