Česnekové toasty s rajčaty a bazalkou

18 min.
Itálie
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagetu nakrájíme na 2 cm silné krajíčky, rajčata pokrájíme na kostičky, menší červenou cibuli oloupeme a nadrobno posekáme. Oloupané stroužky česneku opečeme a prolisujeme na pastu, bazalkové lístky nasekáme na jemno.
  • 2
    Krajíčky pečiva opečeme 2 - 3 minuty po obou stranách, potřeme olivovým olejem a z každé strany lehce namažeme česnekovou pastou.
  • 3
    V misce smícháme rajčata, cibuli a bazalku s olivovým olejem a balzamikovým octem, osolíme, okořeníme pepřem, dobře promícháme.
  • 4
    Zeleninovou směs klademe na opečené česnekové toasty a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.