Chalupářská bašta

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kolečka nakrájíme brambory, klobásu, párek a česnek.
  • 2
    Na půlkolečka nakrájíme papriku s cibulí.
  • 3
    Slaninu na kostičky a rajčátka rozpůlíme.
  • 4
    Vše rozdělíme na 4 porce, každou porci osolíme, opepříme a dáme na alobal tak, aby obsahovala každou přísadu a zabalíme do tří vrstev, aby nevytekla šťáva.
  • 5
    Opékáme na roštu půl hodiny, než budou brambory uvařené.
  • 6
    Poté podáváme přímo z alobalu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.