Chalupářská bašta
50 min.
Ingredience
- 5gramůSlanina vepřová
- 1kusPárky jemné
- 200gramůRajčata Cherry
- 0,5kilogramBrambory
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusPaprika žlutá
- 1kusCibule
- 0,5kusKlobása Dunajská
- 1kusČesnek
- 1kusPaprika červená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na kolečka nakrájíme brambory, klobásu, párek a česnek.
- 2Na půlkolečka nakrájíme papriku s cibulí.
- 3Slaninu na kostičky a rajčátka rozpůlíme.
- 4Vše rozdělíme na 4 porce, každou porci osolíme, opepříme a dáme na alobal tak, aby obsahovala každou přísadu a zabalíme do tří vrstev, aby nevytekla šťáva.
- 5Opékáme na roštu půl hodiny, než budou brambory uvařené.
- 6Poté podáváme přímo z alobalu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.