Chlebíčky s rajčatovo-cibulovou směsí

15 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme horkou vodou, oluopeme je a nakrájíme na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Bazalku opláchneme studenou vodou a okapanou najemno nasekáme. Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. V míse smícháme nakrájená rajčata a cibuli s nasekanou bazalkou, olejem, octem a polovinou česneku, směs podle chuti opepříme a osolíme.
  • 2
    Plátky bagety potřeme zbývajícím česnekem a máslem, v troubě předehřáté na 200°C je opečeme dozlatova.
  • 3
    Na horké plátky opečené bagety rozdělíme rajčatovo-cibulovou směs a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.