Chňapal s bílým vínem a petrželkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
203 mg
Cukr
505 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme v míse mouku se solí a pepřem a obalíme v ní rovnoměrně filety. Přebytečnou mouku sklepeme. Rozpálíme v pánvi olej a smažíme v něm maso 6 minut z každé strany. Filety poté dáme na talíř a udržujeme v teple. Pánev vytřeme, rozpustíme v ní máslo a osmahneme krátce česnek. Přilijeme víno a vaříme, dokud se část nevypaří.
  • 2
    Filety podáváme s omáčkou, do níž přisypeme těsně před podáváním petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.