Chobotničky s bílým vínem

20 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
22 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chobotničky očistíme a omyjeme pod tekoucí vodou. V páni zahřejeme olivový olej, osmahneme oloupaný česnek, přidáme dobře osušené chobotničky a asi 2 minuty opékáme dorůžova. Přidáme víno, promícháme a vaříme, dokud se víno neodpaří. Dochutíme solí, pepřem a nakrájenou chilli papričkou a krátce provaříme. Sejmeme z plotýnky a necháme vychladnout. Dozdobíme nasekanou petrželí.
  • 2
    Podáváme s pečenými plátky ciabatty, potřenými česnekem a pokapanými olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.