Chřest s bramborami ve slanině

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
36 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
13 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý chřest oloupeme, odstraníme dřevnaté konce. Vaříme v osolené vodě s cukrem asi 20 minut.
  • 2
    Na rozehřátém másle osmahneme nasekané bylinky, osolíme, opepříme a necháme na teplém místě.
  • 3
    Brambory uvaříme ve slupce, scedíme a oloupeme. Každou bramboru obalíme plátkem slaniny, kterou upevníme párátkem.
  • 4
    Připravené brambory opečeme ze všech stran na rozehřátém oleji do křupava.
  • 5
    Podáváme s okapaným chřestem a bylinkovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.