Chřestové karí

40 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý chřest oloupeme, dřevnaté konce odkrojíme. Spolu s očištěnou mrkví nakrájíme na špalíčky.
  • 2
    Oloupanou, nasekanou cibuli, česnek a polovinu zázvoru osmahneme na 20 g másla. Přidáme zeleninu, zalijeme 250 ml vody, osolíme, osladíme, okořeníme karí kořením a vsypeme spařené hrozinky. Vše vaříme asi 15 minut.
  • 3
    Zbylé máslo smícháme se solí, zbylým zázvorem a vařenou rýží. Pokrm upravíme na talíře a ozdobíme nasekaným koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.