Chřestový salát se žloutkem

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
78 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný chřest svážeme, vložíme do vařící osolené vody a vaříme. Po chvíli přidáme ocet a uvaříme doměkka.
  • 2
    Uvařený chřest vyjmeme, po okapání nakrájíme na stejné kousky a upravíme na talířky. Kousky chřestu pokapeme citronovou šťávou a olejem, opepříme a posypeme jemně nastrouhaným, natvrdo uvařeným žloutkem. Nakonec porce obložíme dílky rajčete a snítkou petrželky.
  • 3
    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.