Chutný salát z bílých fazolí

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
8 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
25 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme, omyjeme a na kolečka nakrájíme pórek.
  • 2
    Do osolené vařící vody dáme fazole, k nim pak přidáme nakrájený pórek a kmín, vše vaříme 8 až 10 minut. Scedíme přes síto a necháme okapat a vychladnout.
  • 3
    Zálivku připravíme tak, že smícháme bílý vinný ocet a olivový olej, postupně dochutíme solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Nakonec do zálivky ještě přidáme vodou opláchnuté lístky kerblíku.
  • 4
    Vychladlé fazole s pórkem dobře promícháme v zálivce, přikryjeme a alespoň 1 hodinu necháme uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.