Ciabatta s ančovičkami a olivami

15 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
22 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
427 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ciabattu nakrájíme na plátky silné asi 2cm a dozlatova opečeme pod rozehřátým grilem. Opečené plátky navrchu potřeme rozkrojeným stroužkem česneku a potom olejem.
  • 2
    Každou topinku potřeme 2 lžičkami kečupu, mírně osolíme, opepříme a obložíme plátkem mozzarelly. Topinky posypeme nasekanými bylinkami a ozdobíme nakrájenými olivami a proužky ančoviček.
  • 3
    Topinky vložíme zpět pod gril asi na 2 minuty, aby se sýr rozpustil.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.