Cibule jako zeleninová příloha

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a krátce podusíme na oleji. Osolíme, opepříme, ochutíme octem a špetkou cukru, pod pokličkou dusíme do měkka.
  • 2
    Jogurt rozšleháme s moukou, vlijeme k měkké cibuli a krátce povaříme. Před podáváním přisypeme nasekanou petrželku.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masu nebo k rybám s bramborami nebo bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.