Cibule jako zelí
35 min.
Ingredience
- 10kusůCibule
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 1decilitrVíno bílé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 3lžičkyKmín celý
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžíceCukr krupice
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
758 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
53 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
10 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozpálíme olej, očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka, půlku dávky dáme do pánve, osolíme přidáme kmín a osmažíme dorůžova. Přidáme druhou půlku cibule, víno, cukr a pod poklicí dusíme do měkka. Na konci dušení posypeme moukou dobře zamícháme, ještě dochutíme, dáme nasekanou petrželovou nať, trochu pepře a odstavíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.