Cibule v alobalu
30 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 1stroužekČesnek
- 3gramyOlej rostlinný
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
78 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli rozpůlíme a položíme na dva čtverce alobalu potřené olejem.
- 2Česnek rozetřeme, přidáme nasekanou petrželku, citronovou šťávu, sůl, pepř a mletou sladkou pepriku. Vše promícháme a směs rozdělíme na poloviny cibule. Alobal dobře uzavřeme.
- 3Cibuli pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.