Cibulové závitky s masem

85 min.
Švédsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
23 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané cibule necháme ve vařící vodě asi 40 minut zvolna táhnout. Vyjmeme je a necháme vychladnout.
  • 2
    Oloupanou šalotku nadrobno nakrájíme a osmahneme na lžíci másla. Uvařenou bramboru oloupeme a rozmačkáme. Šalotku smícháme s bramborou, nasekanou petrželkou, strouhankou, mletým masem, smetanou a vejcem. Směs osolíme, opepříme a ochutíme worcesterem.
  • 3
    Obě vařené cibule nařízneme, jednotlivé vrstvy opatrně uvolníme a naplníme připravenou masovou směsí. Vložíme je do zapékací mísy řeznou plochou dolů, posypeme strouhankou a pokapeme rozpuštěným máslem. Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.